top
 

Bygherrerådgivning

  
Tegnestuen yder rådgivning som bygherrerådgiver for bygherre, hvor der er andre rådgivere indblandet.
 
Tegnestuen forestår som bygherrerådgiver, at tilrettelægge totalentreprise-konkurrencer og efterfølgende at opfylde bygherrefunktionen på bygherrens vegne.
 
Det at være bygherre i dag er en meget krævende funktion, det er derfor vigtigt i såvel små som store sager, at bygherren biståes af en bygherrerådgiver.
 
Det er blandt andet bygherrerådgiverens opgave at rådgive bygherren i hans ønsker og muligheder og videregive disse ønsker og beslutninger på en professionel måde til rådgivere og entreprenører.
  
Bygherrerådgiveren skal også rådgive bygherren i uenigheder med dennes rådgivere og entreprenører samt vurdere det rigtige, i det de siger og gør.

Tegnestuen yder teknisk bistand ved køb og opførelse af alle typehuse og individuelle huse. Vi har i den senere tid været rådgivere for bygherre i forbindelse med opførelse af huse fra Skanlux, Huscompagniet, Lind og Risør, med flere.

Arkitektfirmaet Per Nordahl Svendsen ADA | Sankt Knudsvej 19 | 1903 Frederiksberg C | Telefon: 3321 0161 | Telefax: 3321 8361 |
www.p-nordahl.dk E-mail:
Copyright © P. Nordahl Svendsen ADA - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.